Seminarium "Kulinarne tradycje kresowe" - 12.07.2018

  • Janusz Czarski - Dyrektor Centrum Kulturalnego w Przemyślu, fot. Beata Nowakowska-Dzwonnik

    Janusz Czarski - Dyrektor Centrum Kulturalnego w Przemyślu, fot. Beata Nowakowska-Dzwonnik

  • Seminarium, fot. Beata Nowakowska-Dzwonnik

    Seminarium, fot. Beata Nowakowska-Dzwonnik

  • Wykład -Specyfika tradycyjnego pożywienia chłopskiego

    Wykład -Specyfika tradycyjnego pożywienia chłopskiego

  • Uczestnicy seminarium, fot. Beata Nowakowska-Dzwonnik

    Uczestnicy seminarium, fot. Beata Nowakowska-Dzwonnik

  • Uczestnicy seminarium, fot. Beata Nowakowska-Dzwonnik

    Uczestnicy seminarium, fot. Beata Nowakowska-Dzwonnik

  • Prelegenci seminarium, fot. Beata Nowakowska-Dzwonnik

    Prelegenci seminarium, fot. Beata Nowakowska-Dzwonnik

  • Wykład Henryka Dumina, fot. Beata Nowakowska-Dzwonnik

    Wykład Henryka Dumina, fot. Beata Nowakowska-Dzwonnik

  • Wykład Henryka Dumina, fot. Beata Nowakowska-Dzwonnik

    Wykład Henryka Dumina, fot. Beata Nowakowska-Dzwonnik

  • Wykład Henryka Dumina, fot. Beata Nowakowska-Dzwonnik

    Wykład Henryka Dumina, fot. Beata Nowakowska-Dzwonnik

  • Wykład dr Marioli Tymochowicz, fot. Beata Nowakowska-Dzwonnik

    Wykład dr Marioli Tymochowicz, fot. Beata Nowakowska-Dzwonnik

  • Pokaz Bronisławy Bajor nt. miar używanych w dawnej kuchni, fot. Beata Nowakowska-Dzwonnik

    Pokaz Bronisławy Bajor nt. miar używanych w dawnej kuchni, fot. Beata Nowakowska-Dzwonnik

  • Biesiada TeatralnaOgólnopolski Festiwal Kapel Folkloru MiejskiegoKarpackie Biennale Grafiki Dzieci i MłodzieżyJazz bez

  • Budynek przystosowany dla osób niepełnosprawnych

Copyright © 2020 Centrum Kulturalne w Przemyślu | Wszelkie prawa zastrzeżone